HFL Laboratories

HFL Laboratories is dé specialist op het gebied van probleemoplossende voet- en lichaamsverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring staat centraal bij HFL Laboratories. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van betrouwbare en doeltreffende producten die zowel voor dagelijkse verzorging als bij huid- en nagelproblemen gebruikt kunnen worden. Dit allemaal dankzij het gebruik van klinisch reine stoffen en zonder het gebruik van hormonen of antibiotica.

Solution Spray - voor schimmelnagels

€12,50
Uniek en gepatenteerd product. Is een perfect product tegen schimmelinfecties zoals mycosenagels, huidschimmel of zwemmerseczeem. Ideaal in combinatie met de Dadi'Oil.

Roselan Balm - verzorging van de bijzonder droge huid

€13
Roselan Balm is een intensief product voor de verzorging van de droge huid. Voor in- en uitwendige huidverzorging. Daarentegen ook te gebruiken voor een dagelijkse verzorging. Voor een intensievere verzorging kunt u dit product combineren met HFL Dermoleen Cream. Te gebruiken bij: droge huid, ruwe of schrale huid, kloofjes, gesprongen huid.

Dermoleen Cream - bescherming & hydratatie v.d. droge huid

€15
Dermoleen Cream is een hydraterende en verzorgende crème. Zowel te gebruiken als dagelijkse verzorging. Bevat Ureum. Voor een intensievere verzorging kunt u dit product combineren met HFL Roselan Balm. voor de verzorging van huidaandoeningen is het sterk aangeraden om tevens de HFL Bodygel te gebruiken. Te gebruiken bij: licht droge huid, schilfers, uitgedroogde huid.

Dermo dry - hét product bij zweetvoeten en/of nare geurtjes

€16
Een hele fijne, niet vette crème voor het gebruik bij zweetvoeten en/of nare geurtjes. Een kuur van 2 weken die makkelijk toe te passen is. Neemt overtollig vet op zonder de huid af te sluiten. Te gebruiken bij: zweetvoeten, nare geurtjes, vocht tussen de tenen.

Magic Foot Deo

€12,50
Een heerlijk verfrissende en geur maskerende voeten deodorant. Het laat een mooie filmlaag op de huid achter die nog langdurig een verzorgende werking heeft. Ideaal voor sporters. Te gebruiken bij: nare geurtjes, warm gevoel op de voeten, droge voeten na het strand.

Fresh Gel - goed voor de bloedcirculatie

€15
Bevordert de doorbloeding. De bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren en gewrichten gebracht wordt en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepele gewrichten. Te gebruiken bij: koude en verkleurde voeten, voor herstel na fysieke inspanning, verzorging van zwaarbelaste vermoeide of koude spieren, bij eentonige belasting van spieren en pezen, voor soepelere gewrichten.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x