GelSmart® - Orthopedic & Skincare Products

GelSmart®-lijn met antidrukverbanden. GelSmart® is meer dan de traditionele gelkussentjes die u overal in de handel vindt. Buiten hun slim design, worden deze gels gefabriceerd aan de hand van de SmartGel Technologie®. Hun uniek geformuleerde gels worden van kwaliteitsvolle grondstoffen gemaakt en bevatten natuurlijke plantenextracten, essentiële oliën en vitaminen, elk voor specifieke toepassingen. Om die reden worden deze antidrukverbanden als dusdanig erkend door de Amerikaanse & Canadese podotherapeutische medische vereniging (American Podiatric Medical Association & Canadian Podiatric Medical Association). Expertise en kennis van gerenommeerde instanties waarop u kan vertrouwen. 

GelSmart® heeft bovendien 4 gepatenteerde labels voor hun gels die gericht zijn op de individuele pathologie en het huidtype: Diabetic Friendly of "Geschikt voor Diabetici", Hydratation Therapy of "Hydratatie", Comfort Cushion of "Comfort kussen", Scar Therapy of "Littekentherapie".

Hielspoorkussen met Uitneembare Pelotte

€29,95/st Kan mét pelotte gedragen worden voor schokabsorptie en zonder pelotte voor drukontlasting. Vervaardigd uit medisch verantwoorde silicone polymeergel van medium densiteit dat op een efficiënte manier de schokimpact neutraliseert. Behoudt zijn oorspronkelijke vorm, zelfs na langdurig en veelvuldig gebruik. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Multifunctioneel Drukontlastend Teenkussen: Hamer, Klauw -en Mallet tenen

€6,95/st - €8,95/st Drukontlastend en multifunctioneel gelkussen dat zowel onder, tussen als op de teen geplaatst kan worden:
- Onder de teen: voor hamertenen, klauwtenen en mallettenen.
- Tussen de tenen: teenspreider voor o.a. interdigitale likdoorns en overlappende
tenen.
- Op de teen: vermindert druk en wrijving van de schoen en duwt de teen naar beneden.
Verrijkt met minerale oliën en vitaminen voor optimaal comfort. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Hamerteenkussen

€9,95/st Vermindert ongemak bij hamertenen, klauwtenen en mallet tenen. Teenkussen is eenvoudig aan te brengen en blijft op zijn plaats dankzij de flexibele lus. Verrijkt met minerale oliën voor optimaal comfort en hydratatie. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Teenspreider Dubbele Lus

€7,95/st - €8,95/st Corrigeert lichtjes scheefstaande en overlappende tenen en vermindert irritatie, druk en gewrichtspijn die hiermee gepaard gaat. De twee flexibele lussen houden de spreider steeds op zijn plaats. Past zich aan de vorm en grootte van de teen aan. Verrijkt met minerale oliën voor optimaal comfort en hydratatie. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Hallux valgus teenspreider

€7,95/st - €9,95/st Corrigeert scheefstaande en overlappende tenen en vermindert het irriterende en drukkende gevoel alsook de gewrichtspijn die hiermee gepaard gaat. Vervormt niet en heeft een lange levensduur. Verrijkt met minerale oliën voor optimaal comfort en hydratatie. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Hallux Valgus Knobbelbeschermer

€23,95/st Vermindert wrijving en druk aan de “knobbel” van de grote teen, een pijnlijk symptoom bij een hallux valgus. De comfortabele, flexibele lus houdt het beschermkussen op zijn plaats. Verrijkt met minerale oliën voor optimaal comfort en hydratatie. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Voorvoetkussen met Lus

€16/st Schokabsorberend en biedt bescherming, comfort en drukontlasting voor de gehele voorvoet, in het bijzonder de metatarsale hoofden. Ideaal bij metatarsalgie (pijn onder de bal van de voet) en een doorgezakte voorvoet. De flexibele lus is eenvoudig aan te brengen over de 2de of 3de teen. Verrijkt met minerale oliën voor optimaal comfort en hydratatie. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Eeltpitpad Voorvoet Never SlipTM - Universeel

€18/paar Verlicht pijn in geval van eeltplekken, -pitten en blaren op de voorvoet en bij metatarsalgie door de druk op te vangen. De schokabsorberende gel zorgt voor optimaal comfort. Dankzij de Never SlipTM Technologie blijft de zelfklevende eeltpitpad mooi op zijn plaats zitten. Vervaardigd uit polyurethaan, dermatologisch getest, hypoallergeen en latexvrij, zodat
het rechtstreeks op de huid aangebracht kan worden. Wasbaar en herbruikbaar.

Digistrip Half Gel-coated

€5,95 - €11,95 (wordt op maat geknipt) Digistrip uit antimicrobiële stof (FabricSmartTM), half gecoat met M-Gel voor algemene bescherming van de vinger of teen bij weke likdoorns, overlappende tenen, nagelproblemen. Vervaardigd uit FabricSmartTM antimicrobiële stof in combinatie met SmartGel® gelpad. Op maat verknipbaar. Ook geschikt voor problemen aan knobbels. Verrijkt met minerale oliën voor optimaal comfort. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Voorvoetkussen Never Slip

€15/paar Schokabsorberend gelkussen, beschermt de voorvoet en voorkomt een branderig gevoel in de bal van de voet, een pijnlijk symptoom bij schoeisel met een hak. Dankzij de nieuwe Never SlipTM Technologie blijft het transparante, zelfklevende gelkussen op zijn plaats zitten. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Zelfklevend Hielpad Never Slip

€15/paar Dun, transparant gelkussen dat de achterzijde van de hiel beschermt tegen schokken, wrijving en bijgevolg blaarvorming. Dankzij de Never SlipTM Technologie blijft het zelfklevend hielkussen mooi op zijn plaats zitten. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Flip Flop Beschermring

€15/paar Vermindert aanzienlijk wrijving en irritatie die gepaard gaat bij het dragen van flipflops. • Transparant en zelfklevend dankzij de nieuwe Never SlipTM Technologie. Schokabsorberende gel voor optimaal comfort. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar.

Vochtinbrengende & Ademende Hielkous

€29,95/paar Het geloppervlak ter hoogte van de hiel bevat minerale oliën om de droge, beschadigde en gekloofde huid diepgaand te hydrateren en comfort te bieden. Eenvoudig aan te brengen dankzij de zachte stretchstof die de gel ook op zijn plaats houdt. De bovenkant is luchtdoorlatend zodat de huid kan ademen. Dermatologisch getest, hypoallergeen, wasbaar en herbruikbaar. Wordt ook gebruikt om blaarvorming te voorkomen tijdens het wandelen.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x