CARE & BEAUTYPediClinic is nieuwe partner van Rosette la Vedette en voortaan kan u ook bij ons terecht voor een selectie uit haar collectie van mutsjes & sjaals voor mannen en vrouwen.


Rosette la Vedette is het label van Wendy Rosseel. Zij begon haar eigen chemo sjaals en mutsjes te ontwerpen toen ze zelf borstkanker kreeg. Wendy begrijpt als geen ander dat je niet wilt kiezen tussen mooi of makkelijk. Je wilt het allebei. En dat betekent: zachte stoffen, zonder schurende stiksels én in trendy kleuren en prints. In korte tijd is Rosette la Vedette uitgegroeid tot het favoriete merk van mensen met haarverlies door chemotherapie of alopecia. Designed in Belgium, aanbevolen door tal van ziekenhuizen en kankerspecialisten, en met succes opgepikt door pers en fashion stylists

Bekijkt u graag de collectie, krijgt u graag stijladvies of hebt u hulp nodig bij uw bestelling? 
MÊME ... Het eerste dermocosmeticamerk speciaal voor mensen in behandeling tegen kanker.

MÊME is ontstaan toen twee jonge vrouwen, Judith Levy en Juliette Couturier, elkaar ontmoetten op een moment dat ze allebei geconfronteerd waren geweest met de ziekt bij vrouwen die hen dierbaar zijn.

Omdat ze ervan overtuigd zijn dat het superbelangrijk is om tijdens de ziekte zorg te dragen voor jezelf en je vrouwelijkheid te bewaren, besloten ze om al hun energie te stoppen in de creatie van producten die inspelen op de behoeften van de betrokken vrouwen... Waarbij zachtheid en vrouwelijkheid centraal staan!

Het project werd in 2014 opgestart en in 2017 werden de producten op de markt gebracht.

Vandaag werken ze met een team van 15 mensen die stuk voor stuk bijzonder geëngageerd zijn voor de onderneming die anders dan andere is.

Nu ook bij PediClinic het compleet en aangepast verzorgingsgamma MÊME voor patiënten die kankerbehandelingen volgen.
CLEAN BEAUTY LAB, het schoonheidslab, op maat gemaakte cosmetica die huidverzorging aanpasbaar, effectief, eenvoudig en leuk maakt. Serums voor wimpers & wenkbrauwen. 100% natuurlijke en plantaardige formule, zonder parabenen, prostaglandine noch hormonale derivaten. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Kan zonder gevaar worden gebruikt tijdens de zwangerschap en een medische behandeling.

Christian Faye wenkbrauwpoeder is een revolutionair product dat zorgt voor perfect gevormde wenkbrauwen in slechts enkele seconden. De resultaten van dit product hebben een meer natuurlijke uitstraling dan bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood of tatoeage. Christian Faye wenkbrauwpoeder blijft 24 uur zitten en is waterproof. Door de eenvoudig te gebruiken bijgeleverde kwastjes en sjablonen duurt het slechts enkele seconden om de perfecte wenkbrauw te creëren. Doordat de formule zich ook aan de huid en aan de haartjes hecht helpt het ook littekens te verbergen en wenkbrauwen te vergrootten. De set bevat wenkbrauwpoeder, 3 verschillende sjablonen, dubbelzijdig penseel en een beschrijving!
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x