CARE & BEAUTY


PediClinic hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van kankerpatiënten. Daarom werk ik sinds begin 2020 samen met La Roche-Posay. Ik heb bewust gekozen voor La Roche-Posay omdat het verzorgingsproducten zijn die ondersteund zijn door wetenschappelijke studies en getest op oncologische patiënten. De missie van La Roche-Posay is altijd geweest: mensen met een gevoelige of broos geworden huid begeleiden om hun levenskwaliteit te verbeteren. La Roche-Posay en PediClinic werken samen aan een beter dagelijks leven voor kankerpatiënten.

PediClinic is nieuwe partner van Rosette la Vedette en voortaan kan u ook bij ons terecht voor een selectie uit haar collectie van mutsjes & sjaals voor mannen en vrouwen.


Rosette la Vedette is het label van Wendy Rosseel. Zij begon haar eigen chemo sjaals en mutsjes te ontwerpen toen ze zelf borstkanker kreeg. Wendy begrijpt als geen ander dat je niet wilt kiezen tussen mooi of makkelijk. Je wilt het allebei. En dat betekent: zachte stoffen, zonder schurende stiksels én in trendy kleuren en prints. In korte tijd is Rosette la Vedette uitgegroeid tot het favoriete merk van mensen met haarverlies door chemotherapie of alopecia. Designed in Belgium, aanbevolen door tal van ziekenhuizen en kankerspecialisten, en met succes opgepikt door pers en fashion stylists.


STRAAL ONDANKS JE HAARVERLIES 

Verwen jezelf met een nieuw mutsje of sjaaltje in de mooiste najaarskleuren


OOK VOOR FASHIONISTA'S

Hippe mutsjes voor dames met weinig haar maar héél véél fashion feeling


JE HAAR KWIJT MAAR NIET JE MODEGEVOEL?

Kleur je dag met een trendy én super comfy mutsje


Ook op zoek naar een hartverwarmend cadeautje?


In difficult times, carry something beautiful in your heart


Bekijkt u graag de collectie, krijgt u graag stijladvies of hebt u hulp nodig bij uw bestelling? 
MÊME ... Het eerste dermocosmeticamerk speciaal voor mensen in behandeling tegen kanker.


MÊME is ontstaan toen twee jonge vrouwen, Judith Levy en Juliette Couturier, elkaar ontmoetten op een moment dat ze allebei geconfronteerd waren geweest met de ziekt bij vrouwen die hen dierbaar zijn.

Omdat ze ervan overtuigd zijn dat het superbelangrijk is om tijdens de ziekte zorg te dragen voor jezelf en je vrouwelijkheid te bewaren, besloten ze om al hun energie te stoppen in de creatie van producten die inspelen op de behoeften van de betrokken vrouwen... Waarbij zachtheid en vrouwelijkheid centraal staan!

Het project werd in 2014 opgestart en in 2017 werden de producten op de markt gebracht.

Vandaag werken ze met een team van 15 mensen die stuk voor stuk bijzonder geëngageerd zijn voor de onderneming die anders dan andere is.

Nu ook bij PediClinic het compleet en aangepast verzorgingsgamma MÊME voor patiënten die kankerbehandelingen volgen.
Coming soon ... Zorgmassage

Een zorgmassage is een zachte, veilige massage die aangepast is aan de noden van mensen met kanker of een andere ernstige ziekte. Deze ontspanningsmassage kan worden toegepast in alle fasen van het ziekteproces (tijdens een behandeling, bij herstel of in een palliatieve setting). Gezondheidsklachten kunnen op een natuurlijke en aangename wijze worden verlicht door een zorgmassage.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x